Magyar Deutch English
 
 

Vízszűrő, vízkezelő berendezések forgalmazása

Hírlevél       Feliratkozom

Villamos, irányítás technika

Villamos tervezés, kivitelezés

Villamos berendezések illetve rendszerek tervezésével 1993 óta folyamatosan foglalkozik cégünk. Az első időkben csak vízművek, szennyvíztisztítók és szennyvíz átemelő rendszerek villamos és vezérléstechnikai berendezéseivel foglalkoztunk, de később a paletta egyre szélesedett.

 

Napjainkban tevékenységünk kiterjed az épület villamosság és automatizálástól kezdve, a daruk, emelőgépek villamos irányítás technikai, rendszer automatikai tervezésén, kivitelezésén át a különféle hajtástechnikát és vezérlést igénylő bonyolult rendszerek, mint például könnyűipari húzó gépek, hengersorok, hengerállványok, kemence vezérlések, vízmű, víz- és szennyvíztisztító rendszerek, stb. tervezésére és kivitelezésére, csak hogy néhány területet említsünk.

 

 A tervkészítések során AUTOCAD és EPLAN tervező rendszereket használunk, melyek segítségével színvonalas tervdokumentációt bocsátunk megrendelőink rendelkezésére. Évek óta folyamatosan együttdolgozunk szaktervező illetve kivitelező Cégekkel, akiket itt nem nevesítünk, de konkrét érdeklődésre megadunk.

 

A villamos kivitelezési munkáinkhoz jól képzett, széleskörű szakismeretekkel rendelkező szakemberek állnak rendelkezésünkre.