Magyar Deutch English
 
 

Vízszűrő, vízkezelő berendezések forgalmazása

Hírlevél       Feliratkozom

Házi szennyvíztisztítók

Általános ismertető

SOTRALENTZ francia gyártmányú házi szennyvíztisztító rendszerek

 

A 2000-es évtől cégünk kiegészítette tevékenységét. A víztisztítás mellett a szennyvíztisztítás is felkerült tevékenységeink közé.

 

A szennyvíztisztítás területén a  SOTRALENTZ cég által gyártott házi szennyvíztisztító berendezéssel foglalkozunk, melyeknél a  tervezéstől a kivitelezésig vállaljuk  a teljes kapcsolódó feladatok lebonyolítását.

 

Ezek a berendezések a háztartásban, illetve vendéglátó egységeknél keletkező szennyvizek tisztítására alkalmasak.

Az alap rendszer biológiai úton gravitációsan működik, energiát nem igényel. A rendszert a helyi területi adottságoknak megfelelően, speciálisan a helyszínre adaptálva lehet kialakítani.

A biológiai tisztítás során a berendezésben található speciális baktérium és enzim kultúra van segítségünkre. A baktériumok által letisztított szennyvizet egy gyökérzónás szikkasztómező segítségével újra hasznosíthatjuk (gyökérszinti öntözés, tározóba gyűjtés, WC öblítés, locsolás).

 

A rendszer megrendelése esetén az engedélyezési tervek elkészítése után a készülékek leszállításán át a kivitelezést is vállaljuk, akár kulcsrakész rendszerrel állunk T. Megrendelőink rendelkezésére.

A megrendelés esetén szerződésben rögzítjük megállapodásunkat Megrendelőinkkel.

 

Megrendelőinket a berendezés üzembehelyezése után sem hagyjuk magukra! ha igénylik, akkor üzemeltetési támogatást ill. tanácsadást is biztosítunk.

Új lehetőség !! 

a berendezések vásárlásához pénzügyi segítséget is tudunk biztosítani, amennyiben részletfizetési konstrukciót kíván !

SOTRALENTZ berendezések telepítési képei
Oldómedence földfeltóltés után, teherelosztó betonozás előtt. Elmenő oldalon látható egy tisztítottvíz gyüjtő-átemelő akna és a levegőztető cső. Oldómedence a helyére leeresztve, befolyó csőcsatlakozásokkal
Letöltések

Tisztelt  Érdeklődők!

 

A letöltések között árlistát nem találnak, mert a berendezés  különféle variációkban állítható össze.

Konkrét érdeklődés esetén  - a  kapacitási igények, a területi sajátosságok, a telepítési lehetőségek, talajviszonyok, stb  - ismeretében árajánlatot készítünk, amely  már pontosan mutatja a telepítés  várható költségeit a beüzemeléssel bezáróan.

( Tájékoztatásul közöljük, hogy  egy családi házhoz szükséges  alap rendszer  anyagköltsége  ~  600000,-Ft+25% áfa, ha optimálisak a telepítési viszonyok ! Ehhez kapcsolódik a kivitelezés költsége)

 

Kérjük megértését!

VITUKI levél - jogszerű CE megfelelőségi jelölés.pdf 891.51 KB
72 1996 korm rend.pdf 986.04 KB
Karbantartási utasítás.pdf 95.51 KB
Bio 7 choc.pdf 102.69 KB
Bio7 g.pdf 76.56 KB
Bio7 entretien.pdf 102.29 KB
Mérési eredmények.pdf 76.83 KB
ISO dokumentum.pdf 1.18 MB
ÁNTSZ engedély.pdf 172.93 KB
Szennyvíztisztító ismertető.pdf 7.26 MB