Magyar Deutch English
 
 

Vízszűrő, vízkezelő berendezések forgalmazása

Hírlevél       Feliratkozom

Napjainkban az egyre növekvő édesvíz felhasználás következtében vízkészleteink rohamosan fogyatkoznak.

 

Mindennapi tevékenységeink során nagy mennyiségű vizet használunk fel a közvetlen emberi fogyasztáson kívül is (például WC öblítésre, kertlocsolásra, autó mosásra), hogy csak pár dolgot említsünk.

Ezeknek a vízigényeknek a teljes, vagy részbeni kielégítésében a vezetékes, ivóvíz minőségű vízen kívül az összegyűjtött és tározott csapadékvíz is igen nagy szerepet játszhat.

Cégünk a 2006 -os évtől foglalkozik a szennyvíztisztításból már jól ismert francia SOTRALENTZ cég AQUALENTZ csapadékvíz hasznosító családjának forgalmazásával.

A termékcsalád jellegzetessége, hogy a családi házas felhasználóktól kezdve az ipari méretű felhasználókig tud alternatívát nyújtani a csapadékvíz hasznosítás területén. Termékkínálatunkban a 230 l-es föld feletti tároló edénytől kezdve a 40 m3 -es duplafalú tartályig számos típus megtalálható.

Szimplafalú földbe süllyeszthető tartályok:

 

Termékkínálatunk következő kategóriájába a földbe süllyeszthető szimpla falú tartályok tartoznak.

Ezek a tartályok kiskertek, és családi házak körüli csapadékvíz hasznosítás ideális berendezései. Az összegyűjtött csapadékvíz a tartályba vezetés előtt egy mechanikai szűrő elemen kerül átvezetésre, így a tartályba csak szilárd szennyeződést nem tartalmazó víz kerül.

A szűrőegység kialakítása a befogadó tartály típusától függően több fajta is lehet (ereszcsatornába épített, föld alá süllyesztett, stb.).

A tartályok több méretben és formában kerülnek gyártásra.

A szimpla falú tartályok maximális tározó térfogata 10000 liter.Kerti locsolás esetén a tartályokhoz szivattyúcsatlakozó szett és önfelszívó szivattyú csatlakoztatható.Abban az esetben, ha a tárolt vizet nem csak locsolásra, hanem WC öblítésre, mosásra vagy mindkettőre használjuk, állandó szivattyútelep telepítése szükséges.


Duplafalú földbe süllyeszthető tartályok:

 

Termékkínálatunk harmadik kategóriájába a földbe süllyeszthető duplafalú tartályok tartoznak.

Ezek a tartályok társasházak, kertészetek csapadékvíz hasznosításának ideális berendezései. Az összegyűjtött csapadékvíz a tartályba vezetés előtt egy mechanikai szűrő elemen kerül átvezetésre, így a tartályba csak szilárd szennyeződést nem tartalmazó víz kerül.

A szűrő egy föld alá süllyesztett, nagy kapacitású egység.

A tartályok több méretben és formában kerülnek gyártásra. A duplafalú tartályok 10000 liter fölött kezdődnek és maximális tározó térfogatuk 40000 liter.Kerti locsolás esetén a tartályokhoz állandó szivattyútelep telepítése szükséges, melynek méretét a vízfelhasználás mértéke szabja meg.


 Föld feletti tároló edények, konténerek:

 

Ezek a tartályok a hétvégi telkeken, kiskertekben történő hasznosításra kifejlesztett tárolóedények csak kis vízmennyiségek tározására alkalmasak.

A tározandó vizet a kerti épületek, hétvégi ház ereszcsatornájáról speciális csatlakozással lehet összegyűjteni. Az ereszcsatornába speciális szűrő építhető be szilárd anyagok kiszűrésére.

Alkalmazásuk ott lehetséges ahol csak kis mennyiségű víz felhasználására van szükség.

A tározó konténerek több formában és méretben készülnek.A hengeres álló kivitelű tartályok 230, 430, és 1000 l-es kivitelben,-míg a  szögletes kivitelű tartályokat 530, 750, 1050, illetve 1000 és 3000 l-es kivitelben gyártják.

Különleges kivitelű a kerti tó formájú tározó, melynek tározóterében 2100 l esővíz fér el.

A tározó edényekhez tartozékként szelepkészletek és tagosító, párhuzamosító csőkészletek állnak rendelkezésre.

A tartályok mind épületen belül (fehér tartályok, UV védelemmel nem rendelkeznek), mind szabadtéren (zöld tartályok, UV védelemmel rendelkeznek) elhelyezhetőek.


Beépíthető szennyszűrők:
Telepítési  megoldások: